Dit intuitive potentiale

Udfold dit intuitive potentiale og træf de rigtige valg

Har du lyst til at arbejde med intuitive evner og din energi, så du kan udfolde dit intuitive potentiale?

Din intuition - din sjæls stemme - rummer et afgørende potentiale, hvis du vil tilegne dig viden og løse hverdagens udfordringer på en ny måde.

Med en styrket intuition kommer du i kontakt med en side af dig selv og en intelligens, der rummer svar, du ikke kan finde med logisk tænkning.

Når du lytter til din intuition, bliver du i stand til at træffe de rigtige valg og du får modet til at føre dine beslutninger ud i livet, både privat og på arbejdet.


Det du ønsker

Workshoppen er for dig, hvis du ønsker at

  • skabe adgang til intuitiv information.
  • modtage intuitive svar på specifikke spørgsmål.
  • styrke din intuitive forbindelse.
  • højne og fastholde din energi.

Det du lærer

På workshoppen lærer du at

  • identificere din intuitions signaler.
  • blive fortrolig med din intuition.
  • tilegne dig viden på en ny måde.
  • aktivere dine drivkræfter og træffe de rigtige valg.

Du bliver introduceret til forskellige intuitive teknikker, så du kan bruge din intuition som en naturlig sparringspartner.

Workshoppen er for alle, nybegyndere såvel som øvede. Vi modtager intuitive signaler forskelligt og øvelserne tilpasses derfor den enkelte deltager for at sikre optimal intuitiv indsigt og læring.


Datoer, tid og sted

Dato: Onsdag den 22. marts 2023

Tid: Kl. 09:30-16:00 (morgenmad fra kl. 09:00)

Sted: Boller Slot, Boller Slotsvej 20, 8700 Horsens.
Din investering

Kr. 2.500,- inkl. moms.

Prisen inkluderer undervisning og forplejning.

Faktura fremsendes efter tilmelding. Din plads er reserveret og du modtager yderligere information om workshoppen, når din betaling er registreret.

Tilmelding workshop

Visionær pioner Rikke Topp

Jeg er tidligere CEO i en multinational virksomhed og har de seneste 10 år arbejdet med udvikling af mennesker. Jeg har en evne til intuitivt at se mennesker og organisationers potentiale og hjælpe med til, at de kan give det bedste, de er og har som mennesker, så de kan skabe visionære resultater. Jeg er nytænkende og har skabt revolutionerende ledelsesprogrammer og udviklingsmetoder. Desuden er jeg forfatter til 4 visionære bøger.

DIT NÆSTE SKRIDT

Hvis du vil vide mere om workshoppen, individuelle forløb eller uddannelsen til visionær forandringskatalysator, er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 23215679 eller sende en e-mail på info@rikketopp.com.