Gør det umulige muligt


I mine foredrag inviterer jeg til at se verden og jer selv på nye måder.

Hvad I er bevidste om og hvordan I er bevidste - alene og sammen med andre - er nøglen til, hvad I skaber. Det der ofte forhindrer jer i at skabe i overensstemmelse med jeres vision, er en manglende forbindelse til jeres indre og intuitionen.

Udviklings- og bevidstgørelsesprocessen er afgørende for at frembringe de indsigter, der gør, at I kan skabe visionære resultater, personligt og sammen - og gøre det umulige muligt.

Med BevidsthedsnøglenTM forbinder I jer til jeres essens og til intuitionen - sjælens stemme og åbner op til jeres indre, hjertet og drivkræfterne.

Denne helhedsorienterede åbning udgør et skifte i jeres bevidsthed, så I kan finde de svar, der allerede eksisterer inde i jer, lære af fremtiden, når den opstår og realisere den i nutiden.

Foredragsemnerne tager udgangspunkt i mine visionære bøger om fremtidens lederskab og hvordan vi bruger intuitionen på lige fod med intelligensen. Det mest aktuelle emne er baseret på min seneste visdomsvidenskabelige teori MirakelkurenTM - gør det umulige muligt.

Jeg involverer tilhørende i en åben og aktiv dialog og introducerer teori og praksis på en udfordrende og underholdende måde.

Et foredrag tager typisk fra tredive minutter op til to timer. En kombination af foredrag/forelæsning og praktiske øvelser i en workshop tager op til fire timer. Jeg laver også virksomhedstilpassede forløb.

Visionære foredrag

Alle foredrag målrettes til virksomhedens/organisations aktuelle situation og ønsker.

MirakelkurenTM - gør det umulig muligt
BevidsthedsnøglenTM - en visdomsvidenskabelig metode
Fremtidens lederskab - Leadership (R)evolution®
Intuitionen - algoritmen i fremtidens personlige lederskab
Intuitiv intelligens - drivkraften til helhedsorienteret handlen
Loven om Intuitiv Intelligens - fremtidens ledelsesværktøj

NÆSTE SKRIDT

Hvis du vil vide mere eller booke et foredrag, er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 23215679 eller sende en e-mail på info@rikketopp.com.