Om Rikke

Jeg er en sjæl i en fysisk krop, der har en opgave her på jorden i dette liv. En opgave, der indebærer at inspirere andre med min læring om, hvordan min intuition - sjælens stemme ledt mig frem til en bevidstgørelses- og helingsproces og frem til min vision. 


Min vision er at gøre heling til en naturlig praksis, så vi kan lede os selv og andre med kærlighed.Derudover er jeg tidligere CEO i den multinationale virksomhed DNV. I de seneste mere end 10 år har arbejdet med udvikling af mennesker og organisationer. Min intuition gør, at jeg kan se menneskers og organisationers potentiale og muligheder fra nye vinkler.


Jeg hjælper mennesker med at styrke den intuitive intelligens, så den de er og det de gør, er forankret i ærlighed og de bedste intentioner.Med min nytænkning og pionerånd har jeg skabt revolutionerende ledelsesprogrammer og udviklingsmetoder. Desuden er jeg forfatter til 4 bøger: Fra topdirektør til energetisk leder (2013), (R)evolution af dit personlige lederskab (2015), Hvem er jeg? (2017) og Loven om Intuitiv Intelligens (2020), Helende lederskab (udkommer i 2024).INTUITIONEN ER SJÆLENS STEMME

BEVIDSTHED ER SJÆLENS VÆREN

KÆRLIGHED ER SJÆLENS SPROG

LYKKE ER SJÆLENS UDTRYKHelingsnøglen


Helingsnøglen er en metode, der hjælper dig med at styrke din intuitive intelligens, så du kan realisere din vision og lede dig selv og andre med kærlighed.

Med helingsnøglen bliver du gradvist bedre til at erkende og handle på din intuitions indsigter, så den du er og det du gør, er forankret i ærlighed og de bedste intentioner.