Visionære forandringer

Sessioner - der gør det umulige muligt


Løft dig selv og din virksomhed til nye højder - og gør det umulige muligt.

Verden befinder sig midt i et paradigmeskifte, og der er behov for at fastholde en meningsfuld og værdiskabende kurs for at kunne navigere trygt og roligt.

Book en session med en visionær pioner, der intuitivt ser mennesker og organisationers potentiale og muligheder fra alle vinkler.

Jeg kalder det intuitiv intelligent rådgivning, når jeg hjælper med til, at du kan give det bedste, du er og har som menneske, så du kan skabe visionære resultater, personligt og sammen med andre.


Investering

Individuel session for virksomheder (60-90 min.)
Kr. 3.000,- ekskl. moms

Individuel session for private (60-90 min.)
Kr. 2.000,- inkl. moms

Visionær pioner Rikke Topp

Jeg er tidligere CEO i en multinational virksomhed og har de seneste 10 år arbejdet med udvikling af mennesker. Min livsvision er at gøre intuitionen - sjælens stemme til en anvendt og anerkendt kompetence på lige fod med intelligensen. Jeg er nytænkende og har skabt revolutionerende ledelsesprogrammer og udviklingsmetoder. Desuden er jeg forfatter til 4 visionære bøger.

DIT NÆSTE SKRIDT

Hvis du vil vide mere eller booke en individuel session, er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 23215679 eller sende en e-mail på info@rikketopp.com.