Helende lederskab

Som ung leder drømte jeg om at blive en helende leder. Jeg stræbte efter at skabe forbindelse til min indre kerne og udvikle mig i overensstemmelse med mine dybeste værdier og sande ønsker.

Jeg begav mig ud på en rejse for at finde den ’hemmelige’ vej til heling. Jeg vidste, at hvis jeg kunne hele mig selv som menneske, ville jeg gradvist opnå indre ro og en tilstand af balance på alle planer: fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og åndeligt.

På min rejse er jeg blevet udfordret og stillet på prøve adskillige gange. Jeg indså undervejs, at ærlighed er nøgleordet, hvis jeg ønsker at hele. Jeg begyndte derfor at være ærlig over for mig selv og andre om mine følelser, tanker og handlinger.

Det har ikke altid været let for mig at være ærlig. Ind imellem frygtede jeg at blive dømt eller afvist. Men jeg har lært, at jeg kan fastholde forbindelsen til min indre kerne, når ærlighed er fundamentet for mine tanker og handlinger.

Efter lang tids søgen og et indre arbejde har jeg endelig fundet den ’hemmelige’ vej til heling. Jo mere ærlig jeg er, desto mere er mine tanker og handlinger forankret i min inderste kerne - kærlighed. Jeg forstår nu, at kærlighed er drivkraften bag mit sande ønske om at være en helende leder.

Jeg har hele tiden har haft forbindelsen til min indre kerne og mine sande ønsker. Jeg havde simpelthen bare glemt at lytte indad i min stræben efter succes og anerkendelse.

Heling handler nemlig ikke om at nå ydre mål og opnå anerkendelse. Det handler snarere om at være tro mod sig selv, være ærlig og handle i overensstemmelse med sine dybeste værdier og sande ønsker.

Med ærlighed kan vi alle skabe en dybere forbindelse til os selv og vi kan hjælpe andre med at finde ind til deres inderste kerne - kærlighed. Som helende ledere kan vi skabe teams og velfungerende organisationer med sunde værdier og bæredygtige mål.

Min livsvej mod heling og HELENDE LEDERSKAB er en påmindelse om, at ærlighed og forankring af tanker og handlinger i den indre og kærlige kerne er nøglen til udvikling og værdiskabelse.

I al kærlighed
Rikke