LIVSVEJEN TIL KÆRLIGHEDEN

Workshoppen - der gør det umulige muligt

Drømmer du om at leve et meningsfuldt liv, hvor du udlever din sjæls vision og din indre passion? 

Og ved du ved ikke, hvordan du gør det i praksis?

Så er workshoppen noget for dig.

Det du lærer

Workshoppen giver dig

  • kontakt til din din intuition - sjælens stemme og din vision.
  • styrke så du kan stå stærkt i dig selv.
  • bevidsthed om dig selv og dine mønstre.
  • mod til at træffe visionære beslutninger og handle.
  • tillid til at leve i overensstemmelse med hvem du er. 
  • lyst til at udfolde dit potentiale og udleve dine muligheder.
Vi mødes på det smukke og energifyldt Boller Slot ved Horsens Fjord i et trygt og energifyldt rum - og gør det umulige muligt.

Workshoppen tilbydes også som et onlineforløb
med 7 undervisningsmoduler.

Workshoppen

Bevidstgørelse og udvikling er afgørende for, at du kan være dig og give det bedste, du er og har som menneske i samklang med din sjæls vision og din indre passion.

På workshoppen får du et indblik i, hvordan din bevidsthed, viser dig vejen til din sjæl og sjælens stemme - intuitionen, så du kan møde dig selv og din omverden i kærlighed - med ærlighed og de bedste intentioner.

Vi arbejder med Alshifa metoden og aktiverer dine syv drivkræfter, som er afgørende for, at du du kan heale - genoprette, transformere, opretholde og nære - hele dig på alle niveauer og i alle dimensioner i livet.

Workshoppen i detaljer

DIN LIVSKRAFT

- at forbinde sig til sjælen

Du forbinder dig til din sjæl - essensen og dig selv, og får energi og overskud til at stå stærk i dig selv uden at lade dig påvirke af andre.

DIN VÆREKRAFT

- at lytte til sjælens stemme

Du lytter til sjælens stemme - intuitionen - og dit indre, oplever den indre virkelighed og blive bevidst om dine reaktionsmønstre og vaner.

 

DIN SAMMENHÆNGSKRAFT

- at se dualiteternes sameksistens

Du ser dig selv i et nyt og meningsskabende perspektiv, og finder de svar, der allerede eksisterer inden i dig og træffer visionære beslutninger.

DIN VILJEKRAFT

- at blive et med sjælen

Du bliver et med sjælen og dig selv gennem nye bevidsthedslag og erkendelser, så du kan være dig og leve i overensstemmelse med, hvem du er.  

 

DIN SKABERKRAFT

- at udtrykke sjælens visdom

Du udtrykker sjælens visdom, og bruger din intuition på lige fod med din intelligens og handler ud fra en ærlig kerne.

DIN REFLEKSIONSKRAFT

- at hvile i sjælens sprog

Du hviler i sjælens sprog - kærlighed - og dig selv, du tager ansvar for dig selv, din vision og ser værdien af din bevidstgørelses- og udviklingsproces.

 
DIN PERSONLIGE LivsKRAFT

- at udleve sjælens potentiale

Du møder dig selv og din omverden i kærlighed - med ærlighed og de bedste intentioner, navigerer kærligt igennem livet og giver det bedste du er og har.

 
 

Datoer, tid og sted

Datoer: Den 19. april 2023.

Tid: Kl. 09:30-16:00 (morgenmad serveres fra kl. 09:00).

Sted: Boller Slot, Boller Slotsvej 20, 8700 Horsens.

Din investering

Kr. 2.500,- inkl. moms

Prisen inkluderer undervisning og forplejning. Faktura fremsendes efter tilmelding. Din plads er reserveret og du modtager yderligere information om workshoppen, når din betaling er registreret.

Tilmelding til workshoppen

Visionær pioner Rikke Topp

Jeg er tidligere CEO i en multinational virksomhed og har de seneste 10 år arbejdet med udvikling af mennesker. Jeg har en evne til intuitivt at se mennesker og organisationers potentiale og hjælpe med til, at de kan give det bedste, de er og har som mennesker, så de kan skabe visionære resultater. Jeg er nytænkende og har skabt revolutionerende ledelsesprogrammer og udviklingsmetoder. Desuden er jeg forfatter til 4 visionære bøger.

DIT NÆSTE SKRIDT

Hvis du vil vide mere om onlineforløbet, individuelle forløb eller uddannelsen til visionær forandringskatalysator, er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 23215679 eller sende en e-mail på info@rikketopp.com.